Palvelut kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille sekä yksityishenkilöille Uudellamaalla
Jätä soittopyyntö

Hormien kunnostus ympäri vuoden

HormiHoivalta hormien kunnostus ja saneeraus asiantuntemuksella ja nöyrällä asiakaspalveluasenteella. Tarjoamme laadukkaita palveluita kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille sekä yksityishenkilöille Helsingissä ja Uudellamaalla.

Hormien kunnostus ja korjaus

Hormien kunnostus ja korjaus tehdään korkealla ammattitaidolla, sillä HormiHoiva-tiimi on kunnostanut ja tarkastanut hormeja jo yli 15 vuotta. Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja ota yhteyttä!

Palvelumme:

Hormien kunnostus nopealla aikataululla ja hyvällä asiakaspalvelulla

Hormien kunnostus tai korjaus tilataan verkkosivujen kautta tai soittamalla. Tarjouspyynnön saatuamme ammattilainen tekee kohdekäynnin, jonka jälkeen asiakkaalle lähetetään tarjous.

Asiakkaamme voivat seurata töiden edistymistä omasta pilvipalvelustamme, jonka kohdekohtaiseen työmaapäiväkirjaan kirjataan päivittäin tehdyt työt. Kaikista tehdyistä hormien kunnostustöistä,  tarkastuksista ja kartoituksista luodaan raporit. Ne ladataan pilvipalveluun, josta asiakas voi lukea ja ladata ne halutessaan. Palvelemme asiakkaitamme pilvipalvelun lisäksi myös perinteisemmillä tavoilla.

Teemme työmme aina asiakkaan kiinteistöä ja omaisuutta kunnioittaen suojaamalla ja siivoamalla työmme jäljet. Lähetämme asiakkaillemme palautekyselyn, jolla mittaamme asiakastyytyväisyyttä ja kehitämme asiakaspalveluamme. Mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme, tai et ole varma, voimmeko auttaa, ota yhteyttä!

Vuotokokeet HormiHoivalta

Hormistojen kunto kiinteistöissä on hyvä tarkastaa tasaisin väliajoin. Nuohoojat nuohoavat savuhormit vakituisissa asunnoissa vuosittain ja vapaa-ajan asunnoissa 3 vuoden välein. Nuohoojat tekevät silmämääräisen tarkistuksen nuohouksen yhteydessä, mutta hormin todellisen kunnon saa selville vasta savupainekokeella eli vuotokokeella.

Vuotokokeet kuuluvat HormiHoivan palvelutarjontaan. Palomääräysten mukaan hormit eivät saa vuotaa keskenään. Vuotavien hormien vaarana on tulipaloriski, myrkyllisien häkäkaasujen kulkeutuminen asuntoon ja hajuhaitat. Hormien kunnostus ja korjaus on tällaisissa tilanteissa välttämätöntä. Kysy lisää!

Hormien putkitus ja massaus

Puulämmitteisten tulisijojen savuhormien kunnostuksessa paras ratkaisu on hormin massaus tulenkestävällä hormisaneerausmassalla, koska se ei pienennä hormin pinta-alaa vaan tekee hormin pinnasta sileän ja tiiviin, jolloin veto paranee. Mikäli hormi on päässyt liian huonoon kuntoon, vaihtoehtona on hormin putkitus haponkestävillä hormisaneerausputkilla.

Hormin putkitus on ainoa vaihtoehto, jos tulisijan polttoaineena on öljy tai kaasu. Hormin massaus ei sovellu tällaisiin kohteisiin.

Ennen kuin päätetään, miten hormien kunnostus kannattaa toteuttaa, tulee ensin selvittää hormin rikkoutumisen ja vuotojen syyt. Syiden selvittämiseen voimme kuvata ja tutkia hormit esimerkiksi savupainekokeilla, jotka ovat osa hormien kuntotarkastusmenetelmiämme. Ota yhteyttä!

Muista huoltoturvallisuus!

Huollettaville kohteille katoilla, kuten savupiipuille, on oltava turvallinen kulkutie. Hormien huolto ja kunnostus tulee voida suorittaa helposti ja turvallisesti. Turvallisuudesta kiinteistöjen katolla vastaavat isännöitsijät ja hallitus asunto-osakeyhtiöissä. Ovatko teidän horminne turvallisesti huollettavissa? Turvamääräykset löytyvät ympäristöministeriön asetuksesta rakennuksen käyttöturvallisuudesta.

HormiHoiva suunnittelee ja asentaa turvalliset kulkutiet kaikille huollettaville kohteille katoillanne. Käytämme esimerkiksi piipputikkaita ja nuohoustasoja.

Hormien kunnostus pääkaupunkiseudulla

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, joten jos kaipaat ammattimaista ja asiakaslähtöistä palvelua, ota meihin yhteyttä! Meiltä hormien kunnostus ja korjaus nopeasti sekä tehokkaasti Uudellamaalla.

Ota yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai lomakkeella. Tarjouspyynnön saatuamme ammattilainen tekee kohdekäynnin, jonka perusteella laskemme tarjouksen.

Pyydä tarjous

Copyright © 2022 HormiHoiva