Palvelut kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille sekä yksityishenkilöille Uudellamaalla
Jätä soittopyyntö

Hormien sukitus ja putkitus

HormiHoivalta onnistuu hormien sukitus ja putkitus pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Käytämme FuranFlex® -hormin sukitusmenetelmää, jota on tehty Suomessa jo 15 vuotta. Kyseessä on ainutlaatuinen ja palamaton kivi-komposiitti –materiaali. Ota yhteyttä hormien ammattilaiseen!

Miksi hormin sukitus?

  • Tiivis ja saumaton hormi, jossa on sileä sisäpinta
  • Parantaa hormien vetoa
  • Hyvä kuumuuden ja korroosion kesto
  • Täyttää laadukkaan sisäilman vaatimukset
  • Nopea asennus, ei vaadi muuraus- tai purkutöitä

Hormien sukitus tehdään yleensä taloyhtiöiden linjasaneerausten yhteydessä, kun painovoimaisia ilmanvaihtohormeja kunnostetaan. Sukitusta voidaan käyttää myös koneellisen ilmanvaihdon yhteydessä sekä savuhormien kunnostamisessa.

Hormit kuvataan ja tarkastetaan ennen asennusta, jotta pystymme takaamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Me asennamme myös vedonparantajat.

Milloin tehdä hormin putkitus?

Hormin putkitus on ainoa vaihtoehto, jos tulisijan polttoaineena on öljy tai kaasu. Hormin sukitus tai massaus ei sovellu tällaisiin kohteisiin.

Mikäli savuhormi on päässyt liian huonoon kuntoon ja ei kestä massauksen painetta, voidaan hormisaneeraus toteuttaa asentamalla hormiin haponkestävä sisäputki. Tällä menetelmällä siitä saadaan tiivis ja paloturvallinen. Mikäli hormi on suora, voidaan siihen asentaa jäykkä moduulisisäputki, joita löytyy 100-200 mm koossa.

Putkia on saatavana 250 mm, 500 mm ja 1000 mm pituisina ja putkien materiaalivahvuudet ovat 0,6 mm tai 1,0 mm. Putkea on saatavana myös ovaalina. Meiltä saat myös kaikki tarvittavat muurauskartiot, sadekannet ja muut räätälöidyt erikoisosat. Mikäli hormi tekee loivia mutkia, voidaan siihen asentaa haponkestävä joustoteräsputki, joita löytyy myös 100-200 mm kokoisena. Meiltä saa myös vermikuliittieristeet, joita käytetään hormiputkien eristeenä hormissa. Kysy lisää!

Valitse HormiHoivan ammattilaiset

Jos savuhormisi on päässyt huonoon kuntoon, se on syytä korjata nopeasti, jotta vältytään isommilta ongelmilta. Vaurioitunut hormi on paloturvallisuusriski. Meiltä onnistuu hormin sukitus ja putkitus nopeasti ja luotettavasti pääkaupunkiseudulla. Saat meiltä myös vedonparantajat. Palvelemme kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä sekä yksityishenkilöitä.

HormiHoiva on osa KattoHoivaa, jolta saat myös laadukkaat kattopalvelut: taloyhtiön kuntokartoitus, katon kuntotarkastus, kattohuolto ja katon pinnoitus. Tutustu lisää!

Ota yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai lomakkeella. Tarjouspyynnön saatuamme ammattilainen tekee kohdekäynnin, jonka perusteella laskemme tarjouksen.

Pyydä tarjous

Copyright © 2022 HormiHoiva